Waar projectwerelden samenkomen

est09 is een crew van experts vanuit diverse branches en met verschillende projectaanpakken. Zij delen onderling hun kennis, werken samen bij projectvraagstukken en leggen elkaar af en toe het vuur aan de schenen. En dat is precies wat nodig is om het vakgebied effectiever en leuker te maken!

Maak kennis met onze experts…

Ed 'The Entertrainer' Schouten

Oprichter van est09. Projectverbeteraar met opgestroopte mouwen, entertrainer, spreker en auteur. Auteur van ‘Projectmatig werken in de praktijk’ en ‘Projectmanagement en Agile in de praktijk’.

Werkwijze: Nuchter, simpele taal, directe feedback en hele moeilijke dingen met praktische voorbeelden heel simpel maken. Geef hem een flip-over en hij gaat los. Quote: “Ik doe alleen projecten die nuttig zijn en energie geven.”

Profiel

Martijn 'The Human Factor' de Haan

Expert in leren & Ontwikkelen. Hij weet als geen ander hoe je de nieuwe structuur en het geleerde onderdeel maakt van het organisatie-DNA.

Werkwijze: Creatief, verhelderend, werkbaar.

Quote: “Ik ben altijd op zoek naar de eerstvolgende logische stap om te zetten in mens- en organisatieontwikkeling’.”

Marco 'De Allrounder' van Maurik

Een trainer op topniveau. Heeft elke certificering in zijn rugtas. Een echte allrounder: PRINCE2, IPMA, MSP, MoP PMC, PSM1 en P3O. Specialist in de combinatie van projecten en programma’s, zowel in theorie al praktijk.

Werkwijze: Duidelijk, open, eerlijk en laat iedereen in zijn/haar waarde.

Quote: “Project- en programmamanagement is een vak. Je doet het er niet zomaar even bij.”

Profiel

Sabina 'The Activator' Renshof

Agile, Scrum, SAFe en leaderships zit in haar genen. Een energieke veranderaar.

Profiel

Ron 'De IPMA Prof' Vinken

Gepassioneerde praktijktrainer, coach, assessor en interim manager. IPMA B gecertificeerd. Gastspreker op seminars en coauteur van diverse boeken over programma- & projectmanagement. Voorzitter commissie van advies IPMA-NL en coauteur van diverse projectmanagement boeken.

Werkwijze: Hij staat dagelijks in de projectmodder waardoor hij theorie en praktijk succesvol met elkaar weet te verbinden en daarbij “the best of both” weet te bereiken.

Quote: “Ben bewonderd, oor- en veroordeel niet.”

Profiel

Albert Jan 'Socrates' Hartman

Hands-on Scrum Master, Programma- en Projectmanager en auteur. Werkt bij organisaties zoals KLM, Shell en ANWB. Heeft als Scrum Master vaak onhelder geformuleerde software problemen, zoals “technische schuld” zichtbaar gemaakt.

Werkwijze: Combineert verschillende logica’s. De logica van de product owner, de gebruiker, en het ontwikkelteam.

Quote: “Qui bene distinguit, bene docet”

Profiel

Kitty 'De Verbinder' Clerc

Echt een teamplayer. Gespecialiseerd in Teamcoaching, Agile (Scrum), AgileProjectmanagement en SAFe.

Werkwijze: Ik geloof in de kracht van samenwerken! Altijd weer bijzonder om te ervaren dat door gebruik te maken van ieders kennis en ervaring een mooi product ontstaat.

Quote: “Theorie is vooral nuttig als ze praktisch toepasbaar is!”

Profiel

Marcella 'Miss Moneypenny' Schouten

Achter de schermen regelt zij alles. Locaties, materiaal, examens en facturatie. Een verademing voor de experts. En voor klanten.

Werkwijze: Altijd vriendelijk en helpend. Als een pittbull voor niet betalende klanten.

Quote: “Show me the money!”

Robert 'Lion' van Leeuwen

Expert in gedragsmanagement, Integraal Business Process Management (BPM), Lean Six Sigma en Agile.

Werkwijze: Informeel, combineren van methodes, resultaat is een voorspelbare uitkomst. Investeren om te kunnen verbeteren en verbeteren om te kunnen investeren. Tijd, geld en energie kun je maar één keer uitgeven.

Quote: ”I found Rome a city of bricks… and left it a city of marble.”

Profiel

Michael 'The Mechanic' van der Vlist

Specialist in Lean Six Sigma, opleiden en productieorganisatie. Brengt graag structuur aan in complexe situaties en brengt processen terug naar de essentie.

Werkwijze: Creëert een goede sfeer door interactie, ruimte voor eigen inbreng en toonzetting. Maakt materie toegankelijk en brengt deze tot leven.

Quote:

Mark 'Best Practice Coach' Kouwenhoven

Hij heeft uitgebreide ervaring in Project-, Programma. Portfolio- en Risico Management, als Manager en Consultant en daarnaast als Management Trainer en Coach. Zijn werkervaring heeft hij voornamelijk opgedaan in business en ICT afdelingen bij multinationals in Nederland.

Werkwijze: Pragmatisch en maakt de vertaalslag van theorie naar de praktijk en vice versa, zodat de principes en logica (Boeren Verstand) achter deze methoden duidelijk wordt. Gebruikt ‘real life’ voorbeelden in zijn trainingen en andere interventies.

Quote: Er is niks zo praktisch als een goede Best Practice

Muriël 'Hawkeye' Franken

Projectmanager in het onderwijsveld. En met haar gevoel voor wat er bij klanten leeft weet ze ons scherp te houden met marketing, materiaal en website.

Werkwijze: daadkrachtig en resultaatgericht, gaat door tot de klant tevreden is en staat voor open communicatie en heldere afspraken. Durft te zeggen waar het op staat in het belang van het resultaat.

Quote: “Geen mooie woorden, maar vooral krachtige daden.”

© 2020 est09
Privacy verklaring