Essenties van Projectmanagement, Agile of Lean

Presentatie of managementsessie / € 250,- per uur

Proeven

Wil je als team, afdeling of organisatie meer weten over Projectmanagement, Agile en/of Lean? Boek dan een van onze experts voor een korte presentatie of managementsessie. Ook zeer geschikt als onderdeel van een seminar of themadag.

Presentatie

Een presentatie over Projectmanagement, Agile of Lean is interactief, energiek en praktisch. Een beleving die zeer geschikt is als bewustwordingssessie, voorlichting, themasessie of kennissessie. En er is altijd ruimte voor de vragen die mensen willen stellen.

De presentatie bevat essenties, eyeopeners, praktijkvoorbeelden, uitdagende puzzels en praktische tips. Wij hebben enkele standaard presentaties maar je kunt er ook een samenstellen naar jouw wensen.

Managementsessie

Een managementsessie over Projectmanagement, Agile of Lean is interactief, geeft nieuwe inzichten en eyeopeners en kun je volledig op maat maken.

Bepaal zelf de duur, de inhoud van het programma en de werkvorm. Zo kun je bijvoorbeeld een inventarisatie maken van alle vragen die leven in jouw team en kun je deze vooraf inbrengen.

Zo wordt je tijd effectief besteed.

© 2020 est09
Privacy verklaring