Certificering vanuit de bedoeling

est09certified* is opgezet vanuit de visie dat je kunt aantonen dat je de verworven competenties op het gebied van Projectmanagement, Agile en Lean ook echt in de praktijk kunt toepassen.

Als gecertificeerde laat je hiermee zien dat je als professional niet alleen de materie kent, maar deze ook direct kunt toepassen in verschillende praktijksituaties.

Praktische examens, waar en wanneer jij wilt

Onze examens zijn ontworpen door professionals uit de praktijk en zijn daardoor actueel, herkenbaar en leuk om te maken.

De examens zijn gekoppeld aan eindtermen die in de praktijk getoetst zijn door een organisaties uit verschillende branches.

Je kunt een examen maken waar en wanneer het jou uitkomt. Gewoon online.

Professional niveau

De professional certificering toont aan dat je op het gebied van Projectmanagement, Agile, of Lean (of de combinatie Projectmanagement en Agile) verdiepende kennis hebt en deze weet toe te passen in praktijksituaties. Je doet een online examen van 40 praktische vragen in 1 uur. Gewoon online.

Voor de certificering is een verdiepingstraining aan te bevelen.

IDP Certified Expert

De IDP Certified Expert certificering toont aan dat je op het gebied van Projectmanagement, Agile, of Lean (of de combinatie Projectmanagement en Agile) een (verbeter)project succesvol kunt uitvoeren. Hierbij breng je een eigen afgerond project dat je tegenover 2 experts verdedigd.

Voor de certificering is een verdiepingstraining aan te bevelen.

© 2020 est09
Privacy verklaring